DYNAMIC - Von-Humboldt-Str. 3-5 | 52538 Selfkant-Tüddern | (0049) 2456-3556

De Milon Cirkel, een fitnessrevolutie voor resultaat in nog geen 45 minuten!

De Milon Cirkel is een afwisselend oefenprogramma op een cirkel van acht verschillende volautomatische fitnesstoestellen (zowel kracht als cardio). In het midden van de cirkel staat een waterzuil die aangeeft wanneer je naar het volgende toestel moet overstappen. Per toestel worden je persoonlijke instellingen opgeslagen op een chipkaart. De volledige training duurt 44 minuten.

Gewichtsverlies bereik je het snelst als je 24 uur per dag, 7 dagen per week meer energie verbruikt dan dat je opneemt door je voeding. Het verbruiken van energie wordt de stofwisseling genoemd. Hoe hoger de stofwisseling, hoe meer calorieën er verbruikt worden. Traditioneel sporten verhoogt het verbruik voornamelijk tijdens het sporten. Al één uur na de belasting is de stofwisseling nog maar 50% verhoogd. Je zou dus bijna elke dag moeten sporten om echt af te vallen!
De Milon Cirkel dwingt je lichaam zich aan te passen aan de specifieke krachtuithoudingstraining. Dit verhoogt de stofwisseling tot 15 maal langer dan bij een gewone fitnesstraining. Dus 15 maal langer vetverbranding!

Meer spieropbouw, sneller een beter figuur!
Spieren maken slank! De unieke mogelijkheid van de Milon Cirkel om de spieren extra te belasten in de negatieve fase, dit noemt men excentrisch trainen, geeft 30% meer spieropbouw in slechts de helft van de tijd, met slechts de helft van de inspanning!
Geen angst: met 2x per week spieren trainen wordt je echt geen bodybuilder! Je wordt wel snel slanker, strakker en steviger. Reeds na de eerste training voel je de positieve effecten van deze training. Zonder spierpijn!

Preventie en functieherstel bij rugklachten 
Onze spieren ondersteunen onze gewrichten! Op de Milon Cirkel kun je ook bij chronische rugklachten 100% veilig je spieren intensief trainen! Je spieren worden binnen enkele weken tijd tot dubbel zo sterk! Dit geeft een enorme ontlasting en stabilisatie van je ruggengraat!

Senioren en niet-sportievelingen 
Veel mensen hebben allerhande kwaaltjes. Zere schouders, slechte knieën, zwakke botten, weinig uithouding. De Milon Cirkel is uitermate geschikt om snel en veilig een goede basisconditie en basiskracht op te bouwen: voorwaarden voor een goede levenskwaliteit. Het is ook de ideale start om veilig en verantwoord jarenlang plezier te beleven aan het sporten. Zonder goede fundamenten kan je geen stevig huis bouwen! Na 6 tot 12 weken is de basis gelegd voor jarenlang sportplezier.

Aan de slag
Je wordt door een van onze fitnesstrainers met de apparatuur vertrouwd gemaakt en de apparaten worden op jou ingesteld (gewicht concentrisch/excentrisch, hoogte zitgedeelte, armlengte, beenlengte, afstand rug/bord tot hefboom). Dit instellen gebeurt slecht 1 keer; de chipkaart slaat alle gegevens op en bij de volgende training hoef je alleen de chipkaart in het apparaat te steken en alle ingestelde waarden worden automatisch geregeld. 
Wij houden jullie op de hoogte via onze social media kanalen:

Website www.dynamicselfkant.nl/ www.dynamicselfkant.de

Instagram  dynamichealthfitness

Facebook  Dynamic Health & Fitness

 

 


 

 

 

 

 

 


OPENINGSTIJDEN TIJDENS DE ZOMER

Openingstijden: van 1 juli tot 1 september 
ma t/m vr.   09.00-12.00 uur
ma t/m vr.   16.00-21.30 uur

za.en zo      09.00-13.00 uur

3 maanden voor € 120,- onbeperkt fitness en groepslessen. Opzegbaar na 3 maanden.


EEN WEEK GRATIS SPORTEN

Wilt u ter kennismaking een week gratis bij ons komen sporten? Laat het ons weten. Wij maken graag een afspraak met u.
Klik hier om u meteen aan te melden.